Önnel egyetértésben a legfontosabb dolgok egyikének tartjuk a tulajdon védelmét, fenntartását, sérthetetlenségét.
Munkatársainkkal azért dolgozunk, hogy ez az elv a gyakorlatban is érvényesüljön.

Dolgozói létszámunk 160 munkatársból tevődik össze. Magas követelményeknek megfelelt vagyonőreink feddhetetlen előéletű, vizsgázott, főleg fegyveres testületekben szolgált, nagy tapasztalatú személyek, akik a 2005. évi CXXXIII. törvény (személy- és vagyonvédelmi, valamint magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló) , továbbá a Szakmai Kamara által kiadott irányelvek által előírt szakképesítési követelményekkel rendelkeznek, tevékenységüket a törvényeknek és a törvényes rendelkezéseknek megfelelően végzik a felső vezetői irányítás és ellenőrzés mellett.

Cégünk fő profilja az objektum és terület őrzés, e mellett vállalja elektronikus riasztó, valamint terület (település) figyelő rendszerek tervezését, telepítését, felügyeletét és karbantartását, javítását is. Távfelügyeleti, takarítás és telep karbantartási, zöldterület kezelési tevékenységeink teszik teljessé Ügyfeleink elvárásainak való megfelelésünket.

Vállalkozásunk 27 éves fennállása, folyamatos fejlődése, a bővülő munkatársi létszám, és az évről-évre növekvő árbevételünk híven tükrözi a Cég stabil, kiegyensúlyozott gazdasági hátterét.

Cégünk fő erősségei: a magas fokú szervezettség, megbízhatóság, állandó és gyors problémamegoldó-, reagáló képesség, a létszám és technikai eszközök mobilitása, magasan képzett munkatársak, szigorúan ellenőrzött, magas színvonalú szolgáltatások, folyamatos kapcsolattartás és javaslattétel a megbízható vagyonbiztonsági érdekeinek érvényesítése érdekében.

Cégünk a „MEGBÍZHATÓ, valamint a KÖZTARTOZÁSMENTES” adózó kategóriába van sorolva.

Minden körülmények között megvédjük Megbízóink üzleti titkait.